Subota, 18 Siječanj 2020 22:44

Dalmatinke i Hercegovka dominiraju: Darija iz Međugorja je pokazala da je ona čudo, Podstranka bi ovom izvedbom posramila i Meri Cetinić Istaknuto

Dalmatinke i Hercegovka dominiraju: Darija iz Međugorja je pokazala da je ona čudo, Podstranka bi ovom izvedbom posramila i Meri Cetinić foto:slobodnadalmacija.hr
"Bravo Mia! Živjela Podstrana!" - vikala je Vanna nakon nastupa svoje natjecateljice Mije Mihanović, koja je maestralno izvela "Čet'ri stađuna" velike Meri Cetinić na pozornici The Voicea Hrvatska.

Ispostavilo se tako da se u maloj dalmatinskoj općini sami slavuji rađaju, a Mija je, k tomu, odrasla u glazbenoj obitelji. Mija je, naime, počela pjevati kao trogodišnjakinja uz oca glazbenika, a sa sedam je godina počela pohađati glazbenu školu. Studira na Muzičkoj akademiji, svira i klavir, aranžira zborske i gospel dionice te snima covere u kućnom studiju, nastupala je sa Zagrebačkom filharmonijom. Međugorka Darija Ramljak, međutim, po mišljenju većine u žiriju, senzualnom je izvedbom Gibonnijevog hita "Ako me nosiš na duši" ostavila - "najdeblji" dojam.

"U showu ostaje Darija!" - brza je u odluci bila Vanna.

Članica ženske klape Mir, koja se natjecala u duetu sa sestrom duhovnom glazbom na konkurentskom showu i ondje bila vrlo upečatljiva, večeras je bila prva koja je mogla odahnuti.

Pridružili su joj se uskoro i Mija i Ivan, budući se Vanna nije mogla odreći dvoje natjecatelja, nego se samo oprostila sa Gianlucom iz svog tima.

izvor:slobodnadalmacija.hr

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

Kia u stranicama
© 2018 Podstrana portal