Ponedjeljak, 08 Srpanj 2013 12:00

Cavtat: 17-godišnjak se pijan slupao motociklom

U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 5.srpnja, oko 3.40 sati, u Cavtatu jedna je osoba teže, a jedna lakše ozlijeđena.

Do nesreće je došlo kada je 17-godipšnjak, upravljajući motociklom prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,54 primila, dolaskom na raskrižje ulice Put od Cavtata i Silvija Strahimira Kranjčevića izgubio nadzor nad motociklom te zajedno s motociklom i 17-godišnjem putnikom na motociklu pao na kolnik, piše DalmacijaNews.

 

U ovoj prometnoj nesreći 17-godišnji putnik teže je ozlijeđen te je nakon pružene liječničke pomoći zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici dok je 17-godišnji vozač motocikla zadobio lakše ozlijede te je nakon pružene pomoći pušten kući.

 

U drugoj prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 6. srpnja oko 8.45 sati u Dubrovniku jedna je osoba zadobila teže ozlijede.

 

Naime, 72-godišnjak se osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka kretao ulicom Andrije Hebranga kada je, dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza, u fazi kočenja prednjim desnim bočnim dijelom vozila udario u 60-godišnjakinju koja je u tom trenutku prelazila pješački prijelaz.

 

Nakon pružene liječničke pomoći 60-godišnja pješakinja je zbog teže ozlijede zadržana na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

Kia u stranicama
© 2018 Podstrana portal