Ponedjeljak, 28 Siječanj 2013 12:58

Anto Đapić izbačen iz HSP-a

Nakon što je Anto Đapić prije nekoliko dana najavio svoj povratak u politiku, predsjedništvo HSP-a jednoglasnom ga je odlukom izbacilo iz stranke. Dugogodišnji predsjednik, a do danas i počasni predsjednik HSP-a Anto Đapić, koji je svojevremeno već bio gradonačelnik Osijeka, nedavno je objavio kako ozbiljno razmatra ponovnu kandidaturu za tu funkciju, javlja Denvnik.hr.

Na konferenciji za novinare, prošlog tjedna, na kojoj je govorio o dosadašnjem radu osječke gradske vlasti, Đapić je na novinarski upit je li donio odluku o svojoj kandidaturi za osječkoga gradonačelnika i kada će je objaviti, kazao kako je osječka gradska podružnica od njega zatražila aktivno uključivanje u predstojeće lokalne izbore, a on je zatražio kraće vrijeme da razmisli.

 

"U ovom trenutku mogu reći da sam 90 posto spreman izići na izbore, ali uskoro ćemo imati zbor podružnice, na kojem ćemo donijeti konačnu odluku", poručio je Đapić dodavši kako će imati nekih zahtjeva prema podružnici i da će, ako oni budu ispunjeni, istaknuti kandidaturu.

 

Rekao je da očekuje potporu podružnice u potpunoj slobodi kreiranja izborne kampanje i odabira kandidata za dogradonačelnike te da stoga mora imati bezuvjetnu potporu za svoju viziju i program, ocijenivši kako njegovi zahtjevi nisu veliki.

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

Kia u stranicama
© 2020 Podstrana portal